Login
Over ons

Wat doen wij?

Wij zamelen samen met onze klanten lege inktcartridges en toners in. De meeste inktcartridges kunnen uitstekend opnieuw gebruikt worden. Bijna alle lege inktcartridges van de merken HP, Canon, Epson en Brother zijn geld waard. Helaas verdwijnt ongeveer 60 % onnodig op de afvalberg. Wij willen daarom nog meer lege inktcartridges en toners inzamelen. Dit doen we o.a. door gratis inzamelboxen en inzamelenveloppen aan te bieden aan onze inzamelpartners.

Inzamelen is niet alleen beter voor het milieu maar vooral ook voor uw eigen inkomsten. Wij bieden namelijk hoge vergoedingen aan inzamelpunten. Winkeliers en afvalverwerkingsbedrijven verhogen zo hun marge en service. Scholen en verenigingen ontvangen zo extra geld voor leuke activiteiten of aanschaf materialen. Bedrijven vergroten hun maatschappelijke bijdrage en mogelijke ondersteuning van goede doelen. Hoe creatiever en groter de inzet, des te hoger de inkomsten.

De herbruikbare inktcartridges worden door ons gereconditioneerd en opnieuw gevuld. Vervolgens zijn ze in de winkel verkrijgbaar als alternatief merk. Hierdoor heeft u als consument een uitstekend en goedkoper alternatief voor de vaak kostbare originele inktcartrdiges waar meestal minder inkt inzit.

It pays to recycle!