Login
Over ons

Wie is Re-uze.com?

Re-uze.com is gespecialiseerd in het inzamelen en recyclen van lege inktcartridges en toners. Wij hebben jarenlange ervaring in deze markt. De vraag naar gerecyclede inktcartridges is groot. Dit komt vooral door de lagere prijs en de milieu bewuste consument. Winkelketens en webshops bieden daarom naast de originele inktcartridges meestal ook een assortiment aan van gerecyclede inktcartridges. Op dit moment is ongeveer 18 % van alle verkochte inktcartridges gerecycled.

Re-uze.com is onderdeel van Marktrade B.V. (KvK-nr: 30183631). Marktrade levert gerecycelde en compatibele inktcartridges aan retailers binnen de Benelux. Voor meer informatie kunt u kijken op www.marktrade.com.

Zorg voor ons milieu staat centraal in de bedrijfsprocessen van Re-uze.com. Alle inktcartridges die wij inzamelen worden hergebruikt of op milieuvriendelijke wijze verwerkt. Wij doen dit volgens ISO 14001:2004 regelgeving en hebben een officiële registratie op de landelijke lijst VIHB conform Besluit Inzameling Afvalstoffen (BIA). Ons VIHB nummer is GL514959VIHB.

Wilt u meer weten over wie we zijn? Bel of mail ons, wij horen graag van u!